Skip to main content

Haglöfs Spitz Jacket

PRIS 4499,- VEKT 495 gram

Spitz Jacket er med sitt Gore-Tex Pro Shell rettet mot klatrere, skikjørere og friluftsinteresserte som ønsker en full vanntett og vindtett beskyttelse. Jakken er slitesterk, har forsterkning på strategiske områder, en hjelm-kompatibel hette og ikke minst: lav vekt.

  Det er sveisede glidelåser på alle lommer, justerbare ermer og en tre-veis justerbar hette. Snittet er skapt for å passe sammen med en klatresele og forsterkninger i skulderpartiet gjør den fin for bæring av sekk. Utover dette har jakken tre utvendige og to innvendige lommer, i tillegg til god lufting.

  Jakken har blitt testet siden 2009 og jeg er fortsatt meget fornøyd. Haglöfs har nå lansert en ny modell, Spitz II, men spesifikasjonene er nogenlunde de samme. Spitz Jacket passer kanskje ikke for de mest robuste av oss, da den vil føles litt trang, og den har heller ingen lavere såkalte handwarmer-lommer, men for alle oss andre: en meget god investering. Selv får jeg plass til en relativt stor boblejakke under denne og er etter min mening den eneste som kan måle seg med Theta AR fra ArcTeryx.

  Spitz Jacket, with its Gore-Tex Pro Shell, is aimed at climbers, skiers and outdoor enthusiasts who want a fully waterproof and windproof protection. The jacket is durable, has reinforced the strategic areas, a helmet-compatible hood and not least, low in weight.

  It’s welded zippers on all pockets, adjustable sleeves and a three-way adjustable hood.The incision is made to fit together with a climbing harness and reinforced shoulders make it nice for carrying a bergan. Beyond this the jacket has three external and two internal pockets, and good ventilation.

  The jacket has been tested since 2009 and I am still satisfied. Haglöfs has launched a new model, Spitz II, but the specifications are somewhat the same. The Spitz may not be suitable for the most robust of us, as it will feel a little tight, and it has no so-called lower handwarmer pockets, but for all others: a very good investment.

  +

  • LETT
  • GOD LUFTING
  • SOLID

  • INGEN «HANDWARMER»-LOMMER

  TOTALSCORE

  95%

  Leave a Reply