Skip to main content

Suunto Core

PRIS 2999,- VEKT 63 gram

Klokken er en gjennomført og solid klokke. Den har blitt testet siden midten av sommeren og har ikke skuffet.

  Core har det tinderangleren trenger, foruten klokke og alarm. Den store skjermen gir mulighet til grafisk fremstilling og har plass til mye informasjon: høyde- og dybdemåler, barometer, kompass, temperatur og når solen går opp og ned. I tillegg til å ha en egen stormalarm, så blir høyde og barometertrykk loggført.

  For mange funksjoner sier du? Fortvil ikke. Klokken har fem knapper og logiske menyer, så på en kveld har du lært det meste.

  Det som trekker ned på denne klokken er at displayet kan være noe vanskelig å lese i sterkt sollys, men i mørket har klokken til gjengjeld meget god belysning. Hva gjelder kompasset så fungerer dette ganske greit til å gi en grov kurs, såfremt man holder seg i ro når man skal lese av.

  Totalt sett er jeg meget fornøyd med denne klokken; ikke bare ser den tøff ut, den gjør nytte for seg også.

  The Core from Suunto is a solid watch. It has been tested since the middle of last summer and has not been disappointing.

  Core has many functions for the mountaineer, as well as working as a normal clock. The large screen can view a lot of info: height and depth, pressure, direction, temperature, and sun sets and rises. In addition to having a separate storm alarm, then the altitude and barometric pressure is also constantly recorded.

  Too many features you may say: the Core has five buttons and a pretty logical menu, so in one evening you have learned them all.

  The display however can be somewhat difficult to read in bright sunlight, but in the dark the clock has in return very good lighting. The included compass works well enough to give a rough course, notably if you can hold it horizontaly when you are reading off.

  Overall I am very pleased with this watch, not only does it has a nice look, it works as well.

  +

  • STORMALARM
  • LETT Å BYTTE BATTERI

  • MØRKT DISPLAY I MOTLYS

  TOTALSCORE

  80%

  Leave a Reply