Skip to main content

GoPro HD Hero 2

PRIS 3175,- VEKT 167 gram

GoPro sitt HD Hero 2 har blitt testet og inntrykket så langt er bra. Kameraet tåler en støyt og er i tillegg lite og lett; det er derfor helt naturlig at dette blir med både på ski- og klatreturer.

  Kameraet er mest robust når det blir benyttet sammen med det medfølgende vanntetthuset (60m), men dette gjør også at lydkvaliteten ikke blir like bra. Kameraet har dog en 3,5mm inngang for ekstern mikrofon, men denne er ikke mulig å komme til når huset er i bruk. I tillegg til dette er det litt vanskelig å finne riktig vinkel ved f.eks. hjelmmontering.

  Jeg savner en loop-funksjon på kameraet slik som konkurrenten V.I.O. POV.HD har, men kameraet har til gjengjeld funksjoner som timelaps, mulighet for å stille grad av vidvinkel og én-knapps-start. Det hjelper også på at kameraet gir lydsignaler som identifiserer om kameraet tar opp, blir skrudd av o.l.

  Alt i alt er jeg fornøyd med kameraet, prisen er ikke aller verst, bildekvaliteten er bra, og det finnes nok av ekstrautstyr som skjerm, fester med mer.

  GoPro’s HD Hero 2 has been tested and the impression so far is good. The camera can handle a bit and is also small and light; it is therefore quite natural that the camera is coming with me on trips.

  The camera is most robust used togheter with the included waterproof case (60m), but then the sound quality is not good. It is however equipped with a 3.5 mm jack for external microphone, but again this is not possible to use when the waterproof case is on. I also find it a little difficult to find the right filming angle since there is no laser guidance etc. when mounting.

  I miss a loop function on the camera like the competitor VIO POV.HD has, but the camera has in turn functions as timelaps, a great field of view and the ability to set it and one-button start. It also helps that the camera beeps identifies that the camera is in record mode, disabled, etc.

  All in all I am happy with the camera, the price is not that bad, the picture quality is good and there are plenty of accessories like LCD pack, batteries etc. on the market.

  +

  • ROBUST
  • GOD BATTERITID
  • BRA BILDEKVALITET

  • INGEN LOOP-FUNKSJON
  • VANSKELIG Å SE HVOR DU VIL FILME

  TOTALSCORE

  78%

  Leave a Reply