Skip to main content

Norrøna Falketind 45

PRIS 1499,- VEKT 1480 gram

Norrøna Falketind er en sekk for turgåere så vel som brevandrere. Testsekken hadde i tillegg til støtte for drikkesystem også festemuligheter for ski og breøkser.

  Sekken veier relativt lite med tanke på volumet på 45 liter, og den største fordelen er muligheten for og lett komme til innholdet via en godt forsterket glidelås på forsiden. Sekken har greit med justeringsmuligheter og om man ønsker ytterligere volum kan man feste på en ekstra lomme.

  I og med at sekken åpenbart er ment for aktiviteter som innebærer hjelmbruk, synes jeg den kunne hatt festemuligheter for dette og eventuelle stegjern, for eksempel med muligheter for et nett på topplokket til hjelmen. I likhet med andre sekker vi har testet, mangler også denne stropper for å justere høyden til topplokket.

  Så langt er jeg meget godt fornøyd med sekken – den har plass til det du trenger på en 3-4 dagers fjelltur, stor topplokklomme og god bærekomfort. Sekken er absolutt en stor rival til klatresekken Epic fra Black Diamond. Kan anbefales.

  Norrøna Falketind is a backpack for hikers as well as glacier walkers. The test pack had support for a drinking system and mounting posibillities  for skis and ice axes.

  The backpack weighs relatively little in terms of having av volume of 45 liters. The biggest advantage though is the ability to easily reach the contents via a well-reinforced zipper on the front. The backpack has an okay back adjustment and if you want more volume you can add an extra pocket.

  Since the bag obviously is intended for activities involving use of a helmet, I think the backpack could have had mounts for helmet and crampons, for example, with the possibility of a net on the top lid. Like other bags we have tested, this one also lacks straps to adjust the cylinder head height.

  So far I am very pleased with the bag – it carries  what you will need for a 3-4 day hike, it has a large cylinder head pocket and it is comfortable on your back. The backpack is certainly a major rival to Black Diamonds backpack for alpinists, the Epic. Can be recommended.

  +

  • SOLID GLIDELÅS OG LETT TILGANG I FRONT

  • MANGLER FESTEANORDNING FOR HJELM OG STEGJERN
  • IKKE JUSTERBART TOPPLOKK

  TOTALSCORE

  95%

  Leave a Reply