Skip to main content

I 2019 arrangeres Stranda Fjord Trail Race for femte gang – denne gangen har de en gledelig og etterlengtet nyhet til langløpere.

Tidligere har løpet kun hatt en distanse på 33 km, men nytt av året – endelig – er at det blir tilbudt to ulike distanser, 48 og 25 kilometer.

48 KM vs 25KM

48 km har 3850 høydemeter, mens 25km går over 1700 høydemeter.

25  km følger den opprinnelige delen av SFTR, fra Opshaug – Lievarden – Blåhorna – Vardnakken – Dregetua, med målgang i Stranda. 48 km følger den første delen av den opprinnelige SFTR, fra Opshaug til Heimste Blåhornet, før ruta går over Rødsethornet og tilbake til den originale ruta rett før Vardnakken og videre til Stranda. Videre fra Stranda må man over Skaffarhaugen til Storgjerdet og derfra opp til Roaldshornet. Tidligere var målgang ved toppstasjonen, altså like under Roaldshornet, men nytt av året er å fortsette ned til Trollvardegga og Skurdahornet og deretter ned til målgang i Stranda.

Vi er utrolig glade for at STFR valgte å legge om ruten og tror det kommer til å bli et rått løp.

10. august er da det skjer – hold av datoen!

Rutebeskrivelse SFTR 2019

Høydeprofil SFTR 2019

Bilder © STFR

Leave a Reply