Skip to main content

Trenger du en utfordring? Svaret er lett: STFR – eller Stranda Fjord Trail Race om du vil. Vi er påmeldt 48KM!

Etter en lengre periode med skade har det ikke vært lett å hente opp motivasjon for flere løp. Men da gjengen på Stranda i høst annonserte at de ville endre traséen og øke lengden på sitt terrengløp langs fjorden, var motivasjonen plutselig tilbake.

Løpet har som tidligere nevnt blitt delt inn i to ulike lengder, 48 og 25 kilometer. Selv om vi kun har deltatt på 33 km i 2017 har valget i år vært helt klart – det blir 48 km. En etterlengtet trasé fra toppen av Roaldshorn og tilbake til Stranda er nytt av året.

Helt nederst på siden finner du et klipp fra vårt løp tilbake i 2017, og her er oversikten over løpet:

Total distance: 33.55 km
Max elevation: 1419 m
Total climbing: 3225 m
Download file: Stranda_Fjord_Trail_Race.gpx gpx-filen.

Mer info om løpet finner du her. Tar du utfordringen?

Leave a Reply