Skip to main content

Stabben er et fjell på øya Stabblandet i Aure kommune på Ytre Nordmøre. I går dro Kjell Gunnar Klaksvik og Kjell Petter Lien dit for å kjøre den bratte vestrenna.

Feller av – Kjell Gunnar Klaksvik og Kjell Petter Lien gjør seg klare for litt brattkjøring. Foto: Skjermdump

Bratt og fin utsikt – Vestrenna, en renne på 40 grader, med partier på over 45 grader. Foto: Skjermdump

-Regn og skodde langt nedover fjellsidene. Vi setter oss i bilen og kjører mot Stabbalandet og Tustna, kjører på innersida av Tustna, til Hals. Det står noen biler der, det er nok folk som er på topptur til Skarven, fremdeles skodde og regn, så det frister ikke. Vi kjører tilbake og ser mot Stabben, det er lettere vær der oppe. Vi tar turen opp i vestrenna på Stabben, ei snørenne på 40 grader med partier over 45 grader. Det krever sin mann, mestringsfølelsen og utfordringen gjør dette til en stor opplevelse, skriver Kjell Gunnar på sin Vimeo-side. Videoen finner du litt lenger ned.

Leave a Reply