Skip to main content

Noen dager blir tre timer i bil én vei – kun for noen raske nedkjøringer – litt i lengste laget. Denne lørdagen var en av de dagene. Vi valgte derfor å utforske noen av de lokale mulighetene og satte kursen mot Sundvollen. Planen var å finne en brukbar vei opp til Gyrihaugen via Mørkunga med en noen lunde bra nedkjøring på hjemturen.

2 Comments

  • Bendik Goldstein sier:

    Fine bilder! Kan dere anbefale denne turen? På veien opp måtte dere ha stegjern/annen klatreutstyr eller gikk det fint på ski? Hvor mye av det bratte måtte dere gå? Hvordan ble nedkjøringen?

    • AE sier:

      Hyggelig at du likte bildene. Vi fikk en fin nedkjøring fra Gyrihaugen og en spennende avslutning ned mørkunga. Noen vil sikkert mene at man går langt for lite kjøring, men til å være så nærme hovedstaden: en fin tur. På veien opp Mørkunga bootet vi hele partiet – ingen bruk av stegjern/øks o.l. – og det var for bratt og trangt til å gå opp på ski. Foruten det var alt på ski. Vi fikk noen fine pudderpartier på vei ned, men i flere kortere runs.

Leave a Reply