Skip to main content

Renna på Almannberget ved Oppdal har alltid vært spennende. Ettersom vi har utsikt fra stuevinduet rett mot Storskaret, har den tydelige renna frista siden vi flytta hit.

Jeg sjekka varsom.no og bratthetskartet og heiv meg rundt! Været var så som så, men god temperatur, t-skjortevær. Begynte fra parkeringsplassen med ski på sekk. Snøen var noe råtten, men det var også noe nysnø over visse plasser som var kommet nedover i småras.

Bratt og trangt – Utsikt ned renna – kan skimte en av to hyggelige karer jeg møtte på.

Var veldig greit å få godt feste når jeg gikk oppover, men jeg føler meg alltid tryggere med en gang jeg får ski på beina. Kom meg nedover og fikk mange gode svinger, var ikke så trangt man skulle tro. Heller ikke uoverkommelig bratt! Sinnsykt artig! Anbefales! PJ

Alltid påminnet – Renna fra stuevinduet. Deilig?

Leave a Reply